5,404,025 unikalnych wizyt
Bezpieczna szkoła
Nawigacja
Strona główna
Misja Szkoły
Znajdź na mapie
Szkoła okiem kamery

Dla rodziców
Rada Rodziców
Harmonogram spotkań
Jak usprawiedliwiać?
Bezpieczny Internet
Internet: 10 porad
Narodowy Program Rozwoju_Czytelnictwa
Sekretariat

Dla uczniów
Plan lekcji
Hymn szkoły
Uczeń miesiąca
Szkolny kalendarz
Terminarz konkursów
Terminarz wydarzeń
Zajęcia sportowe w SP1
Mój bezpieczny Internet
Ciekawostki hiszpańskie
Artykuły
Pielęgniarka

Kadra pedagogiczna
Dyrekcja szkoły
Wychowawcy klas
Pomoc psych-ped
Pedagog
Logopeda
Psycholog


Biblioteka
Biblioteka
Regulamin biblioteki
Darmowe podręczniki

Świetlica
Świetlica szkolna
Świetlica środowiskowa

Stołówka
Stołówka szkolna
Tygodniowy jadłospis

Szkolne prawo
Regulamin SP1
Ocenianie zachowania
Mistrz dobrych manier
Prymus SP1
Sportowiec Szkoły
Regulamin SU
Plan pracy wychowawczej
Wykaz podręczników
Wymagania edukacyjne
Procedury powypadkowe
Raporty z ewaluacji

Jesteśmy OK!
Działania profilaktyczno -wychowawcze
Szkolny Klub Wolontariatu
Szlachetna paczka
Zachowaj trzeźwy umysł
Okulary dla Afryki
Pedagog radzi
Poczytaj mi, proszę.
Wejdź i zobacz!



Zobacz dział Edukacja


Przejście na stronę Stowarzyszenia
Bip
wejdź na stronę bipraciborz/sp1
Kuchnia zaprasza na obiady
Opłata za obiady w miesiącu czerwcu 2019r.

Dzieci - 60 zł
Dorośli - 96 zł




Wtorek – 11.06.2019
Żurek z boczkiem i ziemniakami.
- wywar drobiowy, boczek, cebula, marchewka, por, seler, korzeń pietruszki, ziemniaki.
- całkość zabielana śmietaną.
Jajko w sosie koperkowym, ziemniaki, ogórek kiszony.
Kompot porzeczkowo - truskawkowy.

Środa – 12.06.2019
Rosół z makaronem.
- wywar na bazie mięsa drobiowego, marchewki, pora, selera, korzenia pietruszki,
przyprawy.
Pieczeń wieprzowa, kasza, czerwona kapusta.
Herbata.

Czwartek – 13.06.2019
Pomidorowa z ryżem.
- wywar na bazie mięsa drobiowego, marchewki, pora, selera, korzenia pietruszki.
- całość zabielana śmietaną.
Makaron z tuńczykiem i warzywami.
Herbata.

Piątek – 14.06.2019
Zupa jarzynowa.
- wywar na bazie mięsa drobiowego, marchewki, pora, selera, korzenia pietruszki,
przyprawy.
Placki ziemniaczane.
- ziemniaki, jaja, mąka, cebula, przyprawy.
Kompot porzeczkowo- truskawkowy.

Poniedziałek – 17.06.2019
Zupa porowa.
- wywar na bazie mięsa drobiowego, selera, marchewki, pora, pietruszki,
z dodatkiem przypraw.
- całkość zabielana śmietaną.
Udko duszone, ziemniaki, marchew tarta z jabłkiem.
Kompot porzeczkowo - truskawkowy.

Wtorek – 18.06.2019
Zupa ziemniaczana.
- wywar drobiowy, cebula, marchewka, por, seler, korzeń pietruszki, ziemniaki, przyprawy.
Racuchy z jabłkami.
Herbata.



Informujemy, iż zastrzegamy sobie prawo do zmian w jadłospisie.


UWAGA:

WPŁATY NALEŻY DOKONAĆ DO 10 DNIA KAŻDEGO MIESIĄCA

Nr. konta: 14 1050 1328 1000 0022 3855 3065

W tytule wpłaty proszę podać za kogo wniesiona jest opłata, tj. imię i nazwisko ucznia, klasa oraz za jaki okres, np.: Jan Kowalski, kl. 1 c, Wrzesień 2017 r.
e-Dziennik
Biblioteka
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło



Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Każdy może kodować
Projekty innowacyjne
-Language @mosphere
-Koło Noblisty
-Akademia Myśli Twórczej

- Robotyka

- Destination Imagination
- Teatr Cieni
Projekty UE
Comenius
-My healthy lifestyle...

POKL
-KomPAS
-Nauka bez tajemnic
-Be Smart, My Student!

Euroregion Silesia
- Sport w sztuce...
- Wspólna nauka...
- Taniec bez granic
- Twarzą w twarz...

Projekty systemowe
-Indywidualizacja...
- TIK Tak
Szkoła w Ruchu
Kodowanie 2017
RODO
Kreatywni z Ostroga
UKS Ikar
Facebook
Reforma edukacji